Svet zdravlja i lepote

o nama

/ 01

Potreban vam je sajt

Ko smo mi
KUCA LEPOTE I ZDRAVLJA je udruzenje koje pomaze u marketnigu i prezentaciji Salona lepote, tattoo i hidzama studija , personalnih trenera kao i svih ostalih koji nam pomazu u ocuvanju lepote i zdravlja. U sustini, mi smo tu da vam olaksamo izbor, obezbedimo termine u ocuvanju lepote i zdravlja.

U sustini mi smo mreze mikrosajtova koja vam daje mogucnost da pretstavite vas posao, koji se odnosi na očuvanje lepote i zdravlja putem sajta i ostalih oblika oglasavanja.

Šta je mikrosajt

Mikrosajt je sajt kao i svaki drugi, ali je vezan za centrani sajt, tako da egistira potpuno nezavisno ali ce u domenu imati prefiks centralnog sajta, u ovom slucaju kuca lepote i zdravlja, sto zančajno umanjuje cenu izrade sajta. Sama izrada mikrosajta se vrsi sve dok ne budete zadovoljni samom strukturom u roku od mesec dana. Za blize informacije mozete se javiti.
beli_ronin@hotmail.com
tel: +381666742391
/ 02

Usluge

Pride in Each Service

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar sollicitudin, lorem quis bibendum.

Haircuts

Lorem Sit Haircut

$30

Haircut Cillum

$35

Bibendum Haircut

$45

Haircut Amet

$70

Shaves

Shave Consequat

$35

Vulputate Shave

$40

Shave Accumsan

$50

Beard Trim

Proin Beard Trim

$50

Beard Trim Mauris

$65

Mustache Trim

Mustache Trim

$35

Mustache Lipsum

$65

Mustache Erat

$65